Nova kolekcija dizajnera čije su cipele osvojile zvijezde

gianvito rossi

Poznato je da najbolje cipele dolaze iz Italije, a uskom krugu talijanskih dizajnera vrhunskih cipela prije deset godina pridružila se i milanska kuća na čelu s Gianvitom Rossijem, sinom Sergija Rossija i legende talijanske industrije high end obuće, uz čiji je bok upoznao sve tajne ovog zanata.

Gianvito Rossi brend rođen je 2006. u San Mauro Pascoliju, najpoznatijem talijanskom gradiću za dizajn cipela, a zahvaljujući pamtljivom dizajnu ženskih cipela nije mu trebalo mnogo da od službenog debija na modnoj sceni impresionira zvijezde.

gianvito rossi3

Danas visoke potpetice Gianvita Rossija u svojim ormarima posjeduju najveće ikone stila, dok ih je crvenim tepihom proteklih godina barem jednom prošetala gotovo svaka holivudska glumica. Brend koji je posvećen tradiciji i vrhunskom rukotvorstvu koje se njeguje generacijama, svoje mjesto na tržištu pronašao je sa ženstvenim cipelama, koje su objedinile najbolje od starog i novog dizajnerskog svijeta.

Tradicionalna načela proizvodnje Gianvito je spojio s najnovijim, inovativnim materijalima i tehnikama, a posebnu pažnju pridao je tome da se žene u njegovim cipelama osjećaju ugodno i samopouzdano. Svaki par cipela koji prolazi kroz ruke postolara u Rossijevom ateljeu lakši je, mekši i udobniji za nošenje, pa njegove klijentice iskreno uživaju u ovim cipelama čije se potpetice penju u visine, izdužuju žensku figuru i daju savršeni krajnji dojam.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2016. vrlo je atraktivna i fotogenična, a proljetni modeli već su prave zvijezde Instagrama. Osmišljavajući cipele za toplije dane, dizajner Gianvito Rossi prigrlio je lakše boje i materijale, etno i geometrijske motive te ručno vezene detalje, pružajući ženama eleganciju i senzualnost, no ovog puta u nešto opuštenijem raspoloženju. Njegove hit modele pogledajte u galeriji.

Foto: Gianvito Rossi, Instagram

Komentari