Gelati d’Oro – prirodni sladoledi koji stižu s Krka

gelatidoro4

Iako bi možda na prvu pomislili kako se radi o stranom brendu, sladoledi Gelati d’Oro zapravo stižu s otoka Krka. Štoviše, po njemu su dobili i ime jer stari su Rimljani Krk nazivali Otokom od zlata. A brend je zanimljiv jer nudi ponešto za svakoga, bezglutenske sladolede, veganske, ali i one klasične recepture.

gelatidoro1

Uz raznovrsne okuse klasične recepture, posebnost sladoleda ovog krčkog brenda leži u njihovim bezglutenskim i veganskim linijama Natura i Special koje su predstavili prošle godine. Gelati d’Oro Natura bezglutenski su sladoledi bez umjetnih boja, aroma, emulgatora, s manje šećera i masti nego što je to slučaj kod klasičnih sladoleda. Brend stalno dodaje nove okuse, a sada su dostupni vanilija, čokolada, lješnjak i jagoda od bio sastojaka.

gelatidoro7

Gelati d’Oro Special, odnosno ‘bezgrešni’ sladoled, namijenjen je osobama koje imaju poseban režim prehrane. Bez laktoze ili šećera možete isprobati okuse vanilije, čokolade, pistacije i šumskog voća. Pakirani u veće i manje čašice od 450 i 120 ml, uistinu daju mogućnost izbora svima da uživaju u najdražoj vrsti u kojim god količinama požele.

gelatidoro6

Sladoledi su dostupni na više mjesta u Zagrebu, a odnedavno i u Rijeci, Splitu i Dubrovniku te, naravno, Krku. Sva mjesta potražite na službenoj stranici Gelati d’Oro i uputite se po svoj omiljeni okus.

Foto: Gelati d’Oro

Komentari