Gdje odsjesti za vrijeme kratkog boravka u Zagrebu?

Posljednjih godina, Zagreb se sve više ističe kao nezaobilazna turistička destinacija, a ne samo stanica na putu do mora. Osim kulturnih i turističkih znamenitosti i sve bogatije gastro ponude, Zagreb svojim turistima može ponuditi i smještaj dostojan pravog europskog središta. Donosimo vam nekoliko stanova u centru grada koji su nas osvojili svojim interijerom.

Na nekoliko minuta od glavnog trga nalazi se Angel Main Square 9, luksuzni apartman za do 8 osoba. S dvije spavaće sobe i 2 kupaonice, stan pruža dovoljno privatnosti, ali i prostora za druženje u obliku prostranog dnevnog boravka koji je centralni dio stana. Visoki stropovi, puno svjetla i bijela boja s dodatkom plave i ljubičaste čine ovaj stan stvorenim za uživanje i odmor.

Drugi apartman, pod nazivom Flower Suite, nalazi se na Cvjetnom trgu. Smješten u samom središtu grada i u blizini svih kafića, restorana i događanja, ovaj stan od 120 kvadrata primit će četvero ljudi. Moderno i elegantno uređen, svojim gostima pružit će i više od potrebnog, od čega se najviše ističe jacuzzi na prozoru iz kojeg možete pratiti sva događanja na Cvjetnom trgu.

Sljedeći apartman u blizini parka Ribnjak moguće je iznajmiti putem stranice Airbnb. Iako u centru, apartman je dovoljno velik te sadrži čak tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju. I ovim stanom prevladava bijela boja uz poneki šareni detalj. Čiste linije, velik prostor i moderno uređenje pretvaraju ovaj stan za šestero u oazu mira u središtu grada.

Još jedan zanimljiv smještaj dostupan preko Airbnba nalazi se u pješačkoj zoni u samom centru. Ovaj studio nešto je manji od prethodnih stanova, ali jednako je šarmantan i lijepo uređen. Prozračan i veseo prostor ima sve što vam treba – odvojen spavaći dio i dnevni boravak, kuhinju i kupaonu, ali i balkon s kojeg se pruža pogled na katedralu. Blizina kafića, klubova i restorana još je jedan plus za ovaj stančić koji će smjestiti četvero gostiju.

Posljednji smještaj koji predlažemo, ZigZag Integralni hotel, sastoji se od 11 stanova i 5 soba rasporedenih po nekoliko lokacija u samom centru. Ovaj hotel nudi nekoliko vrsta apartmana – jednosobne, dvosobne i trosobne, a najveći od njih bit će dovoljan za osmero ljudi. Pažljivo i moderno uređeni stanovi udovoljit će svačijim željama, a detalj koji će vaš boravak učiniti još ugodnijim i bezbrižnijim velika je ploča na kojoj su kredom ispisane znamenitosti, restorani, kafići i klubovi koje hotel predlaže svojim gostima.

Foto: Flower Suite, Airbnb, Zagreb Accommodations, ZigZag Integralni hotel

Komentari