Pratimo ovu gastro blogericu

U ovo vrijeme društvenih mreža svaki dan se susrećemo s raznim blogerima, te oni više nisu neka novost. Međutim i dalje postoji prostor za učiniti nešto drugačije. Kako je bečka blogerica s Instagrama svoju strast prema slikanju hrane pretvorila u zanimljivi profil s brojnim pratiteljima koji slijede njene preporuke, pogledajte u nastavku.

06

Any, vlasnica profila viennaeats, prilikom preseljenja u Beč bila je oduševljena količinom kafića i restorana koje grad nudi, te ih je odlučila isprobati što više. Pošto voli slikati hranu, pokrenula je ovaj profil kako bi svoja iskustva i preporuke podijelila s drugima.

022

Kada se radi o izboru restorana, Any kaže da kada naiđe na zanimljiv restoran šetajući gradom zapiše ime i adresu te se vrati drugom prilikom. Također slijedi preporuke svojih prijatelja i Instagram pratitelja. A kada treba naručiti, suočena je s istim problemom kao i mi, pa najčešće naručuje ono što joj se u tom trenutku jede ili ono što ostali za stolom nisu odabrali, tako da svi mogu isprobati što više jela.

011

Nakon što jelo stigne za stol, kreće u akciju. Nitko ne smije dirati hranu dok sve ne uslika, a najčešće napravi desetak slika. Sve su slikane mobitelom, a uređuje ih pomoću raznih aplikacija za smartphone.

08

Na pitanje o najdražim restoranima, Any spremno odgovara da je zbog svog azijskog podrijetla vrlo izbirljiva kada se radi o takvim restoranima, ali voli isprobati nove stvari.

Ako planirate skori put u Beč, svakako isprobajte njene favorite:

044

Vijetnamski: Nguyen’s Pho House, Lerchenfelder Str. 46, 1080 Vienna
U ovom restoranu preporučuje tradicionalni Pho Bo, Vit Cari i Thit Kho

06nguyen

Kafić/pekarnica: Easy-going Bakery, Burggasse 20, 1070 Vienna
U ovoj pekarnici svi proizvodi su bez laktoze i glutena, što je još jedan dokaz da ovakva prehrana može biti itekako fina.

07easy-going

Pizza: Pizza Mari, Leopoldsgasse 23A, 1020 Vienna
Ovdje najčešće naručuje pizzu Salsiccia s više rukole i parmezana.

07pizza

Burger: Omnom Burger, Wiedner Hauptstr. 125, 1050 Vienna
Za ovaj burger tvrdi da je najbolji koji je do sada probala.

09omnom

Foto: Instagram

Komentari