Gasi se jedna od najpoznatijih modnih adresa

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02: Rosie Huntington-Whiteley attends the British Fashion Awards 2013 at London Coliseum on December 2, 2013 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Red Carpet Fashion Awards, web adresa koja od 2007. godina prenosi događanja s crvenog tepiha i donosi modnu kritiku odjevnih kombinacija slavnih, uskoro će otići u povijest. Njena osnivačica i glavna urednica Catherine Kallon iznenadila je mnogobrojne obožavatelje objavom u kojoj 11. siječnja najavljuje gašenje ove poznate i u modnoj i holivudskoj industriji cijenjene stranice.

U oproštajnoj poruci na portalu, Catherine je milijunima svojih čitatelja napisala kako je u 8 godina postojanja stranica Red Carpet Fashion Awards nadmašila sva njena očekivanja i od dragog hobija postala biznis, koji sada iz osobnih razloga napušta. Zahvalila se svima koji su pratili stranicu i bez kojih ova poznata adresa ne bi ostvarila svoj puni potencijal, a naročito stilistima i modnim kućama koji ju nisu stavili na svoje crne liste bez obzira na negativne kritike kombinacija njihovih klijenata.

Catherine Kallon

Catherine Kallon

Catherine je sama pokrenula i vodila ovu web stranicu, koja je bila i ostat će bez realne konkurencije, stoga ne začuđuju emocije koje je izazvala vijest o njenom gašenju. Modnom svijetu svakako će nedostajati RCFA, Catherine i njene kritike, kao i pouzdane informacije o modnim kućama i dizajnerima čije kreacije nose poznati i slavni.

Foto: Guliver/Getty Images, RCFA

Komentari