Gadget koji pamti kakvu glazbu volite slušati

Ako ste veliki ljubitelj glazbe i ne možete zamisliti život bez bez svakodnevnog slušanja glazbe, ovo je player za vas. Aether Cone je bežični player opremljen zvučnikom koji se spaja na kućnu Wi-Fi mrežu i zahvaljujući ugrađenom punjivom baterijom nudi do osam sati reprodukcije glazbe.

zvučnik1

Funkcionira na način da njegov ‘mozak’ uči i pamti što želite slušati i kada želite slušati ono što volite. Ova zanimljiva spravica je kao stvorena za sve koji se ne žele brinuti oko izbora glazbe mogu se osloniti na ovaj uređaj. Ako preko dana volite slušati laganiju glazbu, Aether Cone će to zapamtiti i reproducirati takvu vrstu glazbe.

zvučnik

A kad želite promijeniti pjesmu, možete to učiniti laganim okretom zvučnika.To nije sve, pritiskom tipke u sredini kad izgovorite na glas naziv pjesme, radio postaje, pjevača ili podcasta, Cone će vas poslušati i pustiti to što poželite. Isto tako, Aether Cone će vam reći naslov pjesme i izvođača kojeg trenutno slušate. Ovaj uređaj možete nabaviti po cijeni od 399 dolara, a više informacija potražite na web stranici.

zvučnik5

Foto: aether.com

Komentari