Nešto drugačiji frizerski salon Hairport

Užurbana svakodnevica uzrok je sve većim količinama stresa koje osjećamo. Jedna od rijetkih mjesta u kojima se možemo u potpunosti opustiti su beauty centri, spa i wellness zone, ali i frizerski saloni gdje je svaki trenutak prepušten uživanju. S tom je filozofijom otvoren frizerski salon Hairport u Novom Zagrebu kako bi se klijenti u prostoru u kojem su kombinirani prirodni materijali mogli opustiti i prepustiti.

Frizerski salon Hairport

“Odvojili smo prostor za čekanje u kojem klijenti kao u vlastitom domu mogu uživati u šalici čaja ili kave, a radni prostor je otvoren s pogledom na zelenu površinu”, kometira Helena Santini Balentović, vlasnica salona. I uistinu, čekaonica izrađena od paleta i presvučena jastucima mami na sjedenje i listanje časopisa dok čekate svoj red.

Frizerski salon Hairport

Cijeli salon je uređen u industrijskoj kombinaciji toplo-hladnih tonova, pa se tako toplina drveta susreće s hladnim nijansama sive i crne vidljivima u premazu lako održive epoksidalne smole na podu ili lampama industrijskog tipa na stropu. Svi su materijali više-manje prirodnog podrijetla što se uklopilo u ekološki koncept čiji su dio i proizvodi koji se koriste u salonu. Cijela priča brenda Davines bazirana je na ekologiji i recikliranju kao i kozmetički proizvodi francuskog brenda Algologie spravljeni od algi.

Frizerski salon Hairport

Kako bi frizerski salon Hairport uistinu postao antistres oaza, u ugodnom prostoru možete uživati i u beauty uslugama te tako u potpunosti zaokružiti svoj tretman.

hairport6

Frizerski salon Hairport

Frizerski salon Hairport

Frizerski salon Hairport

Frizerski salon Hairport, Vojina Bakića 10, Zagreb
01/ 8897 809

Razgovarala: Iva Novak za Dom i dizajn.
Foto: Mihoci Photography

Komentari