Freywille marame u blagdanskom ozračju

Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza – kao senzualna harmonija najfinije teksture, čarobnog kolorita i luminoznog sjaja simbol je otmjenosti i bezvremenske elegancije. U ovim hladnim danima ona će vas svojim nježnim zagrljajem odlično grijati, a uz malo kreativnosti pomoći da neočekivano i maštovito osvježite svaku odjevnu kombinaciju.

FREYWILLE_svilene_marame_photo_by_Sasa_Joka_1

Za one koji biraju vrhunsku kvalitetu i ekskluzivan dizajn pravo nadahnuće su Freywille marame izrađene od stopostotne talijanske svile. Osebujne i divne kompozicije dimenzija 90×90 cm, težine 65 grama i ručno porubljene, stvaraju se po dvije godine. U tom složenom procesu potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna.

FREYWILLE_svilene_marame_photo_by_Sasa_Joka_2

Fotografije, koncept i styling editorijala potpisuje Saša Joka kojem su asistirali Mihael Martinec i Ivana Perinčić. Model je Ivona Bevanda (Talia Model) koja uz Freywille marame i nakit nosi trendi dolčevite s potpisom Stelle McCartney (Maria store). Digitalnu obradu fotografija potpisuje Iron-I-Ja , šminku Tena Bašić, a styling kose Milena Marišić (Glamour).

Za više informacija o Freywille svilenim maramama i nakitu posjetite njihov butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili online butik.

FREYWILLE_svilene_marame_photo_by_Sasa_Joka_3

FREYWILLE_svilene_marame_photo_by_Sasa_Joka_4

Komentari