Nove boho vjenčanice brenda Free People

free people8

Američki Free People kroz godine je postao mnogima omiljeni brend boho prizvuka, u čijim odjevnim komadima uživaju poznati modeli, a gotovo da ni ne prođe neko festivalsko događanje da na njemu ne susretnemo trendseterice od glave do pete odjevene u estetiku ovog popularnog modnog imena. Free People prošle je godine proširio svoju ponudu vlastitom linijom vjenčanica simboličnog imena ‘Ever After’, koja je među mladenkama izazvala veliko oduševljenje.

free people4

Povodom obljetnice njena lansiranja, Free People je ovih dana predstavio najnoviju ‘Ever After’ kolekciju u kojoj će se sasvim sigurno pronaći sve boho mladenke. Brend je ostao vjeran svom stilskom izričaju i kada je u pitanju ovako važan dan za mladence, pa se u ponudi mogu pronaći vjenčane haljine koje su dovoljno svečane, a istovremeno i dovoljno opuštene, kako bi se u njima svaka žena osjećala ugodno te uz to izgledala vrlo cool.

free people2

Po pitanju boja, kolekcija je prilično tradicionalna, a njome dominiraju snježno bijela i boja slonove kosti, no ono što je najzanimljivije definitivno su krojevi i modeli vjenčanica. Želite li nešto atipično za svoj veliki dan, Free People je pripremio chic kombinezone, vjenčane setove od dva dijela – maksi suknje i cropped topa, vjenčane kaftane, vjenčanice koje otvaraju pogled na gola ramena i mnoge druge alternative klasici, idealne za vjenčanja na otvorenom. U ponudi se može naći i nekoliko istinski glamuroznih modela, od fine čipke i s bogatim vezom, a sve ih možete istražiti na web stranici brenda.

free people9

free people3

Free people10

free people6

free people7

free people5

Foto: Free People

Komentari