I ovaj francuski brend ima svoj outlet

sandro paris

Sandro Paris je poznati brend stoji uz bok minimalističkim modnim imenima kao što su COS i & Other Stories, no s malo više trendi predznakom. Ovaj francuski brend donosi iznimno nosive komade, po nešto višim cijenama. No, dobra je vijest kako i ovo ime ima svoj online outlet s genijalnim modelima za svaki dan.sandro parisSandro Paris donosi jeans komade, sweatshirts, predivne bluze, košulje za i odlične haljine za dnevne i večernje prigode. Modni dodaci s ovim potpisom za žene su koje vole klasične modele s pomakom. Primjerice, ravne sandale na vezanje s animal printom ili rupičaste čizmice s kockastom potpeticom, samo su neki od prijedloga.

Sandro koristi kvalitetne materijale tako da ćete ovom kupnjom investirati u nešto vječniji primjerak, a zbog njegovog dizajna ne radi se samo o shoppingu za ovu sezonu, već za nekoliko nadolazećih.

sandro paris

Outlet Sandro Paris zasad nažalost dostavlja samo u Francusku i Veliku Britaniju, no ako imate prijatelje na čiju adresu možete naručiti paket pa ga zatim dostaviti u Hrvatsku – ovdje ćete pronaći uistinu odlične casual komade. Izdvojili smo njegovu outlet ponudu u nastavku, a više otkrijte na stranici brenda:

sandro paris

sandro paris (12)

sandro paris (11)

sandro paris

sandro paris

sandro paris

sandro paris

sandro paris

sandro paris (5)

sandro paris

sandro paris

Foto: Sandro Paris

Komentari