Vrhunski francuski dermatološki brendovi na jednom mjestu

Na broju 13 u Teslinoj ulici u Zagrebu nalazi se Formasana dućan koji je u vrlo kratkom periodu postao omiljeno mjesto ljepote, zdravlja, njege, ali i doze francuskog luksuza. Ovdje na jednom mjestu možete pronaći vrhunske francuske dermatološke proizvode za njegu kože lica, tijela i kose renomiranih francuskih dermokozmetičkih kuća među kojima su i LAINO, Uriage, Filorga, Phyto, Mustela, Gatineau, Lierac, SVR te COVERDERM.

formasana

Osim za pripadnice ljepšeg spola, ovdje se mogu pronaći i proizvodi za njegu beba i djece,  trudnica te za muškarace. O njezi beba i budućih mama, potpuno sigurno više od 60 godina brine Mustela, prirodna dermatološka kozmetika za bebe i mame. Mustela proizvodi za kupanje, čišćenje i njegu atopične i problematične kože beba pa do proizvoda za zaštitu od sunca, sve to potpuno sigurno, dermatološki ispitano i učinkovito, za naše najmlađe pruža Mustela.

formasana

Ako tražite kvalitetnu anti-age njegu na raspolaganju su napredni tehnološki razvijeni anti-age brendovi poput Filorge, Gatineau i Lieraca. Kao novu zanimljivost izdvajamo Filorga anti age rukavice s hijaluronskom kiselinom, za lijepe, njegovane i nježne ruke, proizvod koji je osvojio i nagradu Oscar za novitete u kozmetičkoj industriji.  Za ljubitelje prirodne kozmetike, proizvodi linije LAINO bazirani na sastojcima iz prirode poput karite maslaca, arganovog, bademovog i maslinovog ulja, ulja kostice jabuke, i kokosa, tada su pravi izbor za vas.

formasana

Dermokozmetički proizvodi na bazi ljekovite  termalne vode, Uriage, osim svakodnevne njege, potpuno sigurno i učinkovito ublažavaju i rješavaju razne dermatološke problematike kože lica i tijela. Za manje i veće nesavršenosti tijela, kamuflažni proizvodi COVERDERM pružaju maksimalno prekrivanje kapilara, proširenih vena, hiperpigmentcija, ožiljaka od akni i ostalih nedostatka kože lica i tijela.

formasana (6)

Osim kvalitetnih proizvoda ovdje uvijek možete dobiti stručan savjet o njezi kože lica i tijela!

formasana

formasana (5)

formasana

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari