Revolucionarno sredstvo za čišćenje lica

Kompanija Foreo osmislila je multifunkcionalan uređaj Luna koji zamjenjuje uobičajeni ritual čišćenja lica, dok istovremeno ostavlja mogućnost njege lica vašim uobičajenim proizvodima. Ostavlja kožu prirodno svježom, a istovremeno ima mogućnost malo izravnati bore i mimičke linije te na taj način dodatno pomladiti kožu. Vrlo je jednostavan za korištenje jer samo morate očistiti lice od šminke, smočiti uređaj, upaliti ga te kružnim pokretima aplicirati na lice, kao što biste to učinili s vatom, a tretman traje samo minutu.

Foreo Luna

Nakon čišćenja lica, imate mogućnost korištenja druge strane Foreo Luna uređaja na nižoj frekvenciji u sklopu anti-age funkcije. Istraživanja tvrde da ćete već nakon tri dana stalnog korištenja uređaja osjetiti promjenu na svom licu. Napravljen od silikona s nježnim pulsacijama istovremeno čisti i masira lice, ostavljajući ga osvježenim kao da ste bili na kozmetičkom tretmanu unutar vlastite kupaonice.

Foreo Luna dolazi i u minijaturnom obliku za mladu kožu koji bez problema stane u kozmetičku torbicu te ga uvijek možete ponijeti sa sobom. Ovisno o boji, variraju i njegove karakteristike pa tako postoji varijanta i za normalnu i za osjetljivu kožu te poseban uređaj za muškarce. Proizvod je svoju popularnost stekao diljem svijeta, o njemu pišu hvalospjeve u najvećim medijima poput Voguea, a dobio je i Elle nagradu za najbolji beauty prozvod 2014. godine. Foreo Luna dostupan je u hrvatskoj, ekskluzivno u Douglas parfumerijama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Varaždinu, Osijeku i Rijeci po cijeni od 1289 kuna.

Foreo Luna

 

Ovim putem poklanjamo jedan ružičasti Foreo Luna uređaj za čišćenje normalne/osjetljive kože prvom čitatelju/čitateljici koji do kraja dana, 1. svibnja, točno odgovori na sljedeća tri pitanja:

1. Za koje sve tipove kože postoji uređaj Foreo?

2. Koliko vrsta Foreo Luna proizvoda postoji na tržištu?

3. Je li Foreo Luna anti-aging uređaj?

Svi odgovori mogu se pronaći na stranici Foreo.com, a šaljite ih na adresu info@journal.hr zajedno sa svojim podacima.

Dobitnica ružičastog Forea Luna uređaja za čišćenje normalne/osjetljive kože je Martina Šimundić iz Splita koja će o nagradi biti obaviještena e-mailom. Čestitamo!

Foreo Luna

Foto: Foreo.com

Komentari