Najpopularniji minimalistički screensaver

fliqlo-fridayafternoonsundaymorning

@fridayafternoonsundaymorning

Da čuvar ekrana stolnog računala, laptopa ili nekog drugog gadgeta može istovremeno biti koristan, vizualno privlačan i dio stila koji ste odabrali u svom interijeru, dokazuje Fliqlo. Radi se o screensaveru kreiranom u obliku retro sata, takozvanog ‘flip’ mehanizma, velikih bijelih brojki na crnoj pozadini, koji je sve češći odabir raznih blogera jer se minimalističkim dizajnom s lakoćom uklapa u njihove interijere ili fotografske momente. No osim toga, svakim pogledom prema kompjuteru dok ne radite vidjet ćete koliko je sati.

fliqlo-mrbrotons

@mrbrotons

Fliqlo je veoma jednostavan za korištenje, možete smanjivati veličinu sata na ekranu i odabrati 12-satni ili 14-satni način prikazivanja. Iako je puno češće viđen na Apple proizvodima, bez problema se može skinuti i za Windowse, a uz to je i besplatan. Dizajnirao ga je Yuji Adachi prije nekoliko godina, a s obzirom na popularnost koju postiže u posljednje vrijeme kreirana je i ograničena verzija za iPhone i iPad, no samo u obliku aplikacije koja pokazuje vrijeme, ne i screensavera.

@misshollyporter

@misshollyporter

@iiiloveveena

@iiiloveveena

Za razliku od screensavera, aplikacija se plaća 0,99$ ako ste spremni izdvojiti toliko za sat. Svima ostalima izbor je jednostavno preuzimanje – pratite Fliqlo stranicu, a ako tražite malo inspiracije za uređenje interijera pogledajte Fliqlo Pinterest profil.

@rawberrymadeit

@rawberrymadeit

@silverspoonco

@silverspoonco

fliqlo-whitesimplicity

@whitesimplicity

Foto: Fliqlo Instagram

Komentari