Fitness inspiracija s Instagrama

Osim za modne i beauty blogere, Instagram se pokazao kao odlična platforma za promociju aktivnog načina života i zdrave prehrane. Ciljane vježbe, recepti, motivacija i podrška dostupni su nam na dlanu. Donosimo vam pet Instagram profila koji će vas potaknuti da se uhvatite vježbanja i ostanete dosljedni zdravom načinu života.

Vježbanje u paru uvijek je lakše, pa tako prvi profil koji vam predstaljamo pripada dvijema sestrama, Diani i Feliciji. Cilj @basebodybabes djevojaka je podignuti svijest žena o zdravom načinu života i potaknuti ih na tjelovježbu i pravilnu prehranu. Također žele da se žene dobro osjećaju iznutra i izvana te im pomažu da zavole svoje tijelo i posvete mu dovoljno vremena kako bi došle do rezultata. Njihov Instagram feed potaknut će vas na vježbanje i pokazati da sportska oprema itekako može biti u skladu s trendovima.

Na profilu modne blogerice Faye, osim fitness odjevnih kombinaciija naći ćete i zdrave recepte kao i savjete za vježbanje. Ova osobna trenerica blog je pokrenula prvenstveno za svoje klijente, a zatim je shvatila da uživa u pisanju pa sada svoje iskustvo i savjete dijeli i sa širom publikom. Njezin blog @fitnessontoast ime je dobio nakon što se Faya iz Švedske preselila u London i otkrila koliko se toga servira na tostu, te je ona odlučila servirati malo fitnessa.

Kayla Itsines jedna je od najpoznatijih fitness blogerica, a njen program od dvanaest tjedana pomogao je transformirati tijela brojnih žena svih dobnih skupina. Nakon završetka srednje škole Kayla se zaposlila u ženskom fitness centru, te je inspirirana problemima klijentica počela raditi na vlastitom režimu tjelovježbe i planu prehrane, te danas preko društvenih mreža gradi malu vojsku pratitelja. Njezin program možete nabaviti online, a za dnevnu dozu fitness inspiracije, pratite @kayla_itsines.

Bivša olimpijska skakačica s motkom, Amanda Bisk, nakon što je bila prisiljena ostaviti se sportske karijere i započeti drugačiji život izvan terena, počela je učiti o zdravlju i prehrani i okrenula se yogi. Pozitivan stav i razmišljanje olakšali su joj ovu u početku tešku promjenu, pa je sada pravi primjer kako iz nečeg naizgled lošeg može proizaći nešto još bolje. Uz savjete o vježbanju i prehrani, njen profil @amandabisk kroz prekrasne fotografije odiše i pozitivnom energijom te je pravi izvor inspiracije.

Zadnji profil koji vam predstavljamo također je posvećen yogi, a vodi ga instruktor Dylan Werner. Nakon hrvanja, borilačkih vještina i penjanja po stijenama, Dylan je sve što voli pronašao u yogi. Iako se njegovi treninzi čine veoma fizički zahtjevni, mogu se prilagoditi za sve stupnjeve, od početničkog do naprednog. Fotografije na njegovom profilu @dylanwerneryoga zasigurno će vas potaknuti da se i vi okušate u yogi, a s vremenom možda i vi uspijete usavršiti i najzahtijevnije poze.

Foto: Instagram

Komentari