Fini zalogaji u Croatian Design Superstore Caféu

Croatian Design Superstore nedavno je u sklopu svog dizajnerskog concept storea u Martićevoj 4 otvorio i Café. Zamišljen kao mjesto za opuštena druženja, u Caféu istovremeno imate priliku razgledati i kupiti komade s potpisom hrvatskih dizajnera te uživati u finim zalogajima i kavi.

designcafe4

Foto: Marija Kata Vlašić

U skladu s tom idejom, Croatian Design Superstore je posebno za Café osmislio novi koncept jednostavnih, zdravih i domaćih take-out delicija pod imenom Takolako. Trenutno je ponuda bazirana na nekoliko tradicionalnih zalogaja s modernim zaokretom, kao što su kukuruzna zlevanka sa svježim sirom i ukusnim začinima, domaća pita od jabuka ili Rudarska greblica, samoborski specijalitet.

designcafe1

Foto: Marija Kata Vlašić

designcafe7

Foto: Tarik Walid El Kawam

Osim toga u ponudi su i Takolako juhe ‘za van’, što je idealno u ovo jesensko vrijeme kad volimo sve ‘na žlicu’, tako da možete isprobati mediteransku juhu od organski uzgojenih rajčica s bosiljkom, juhu od tikvica s mrkvom i celerom te hladnu juhu od mrkve, a ako pak niste stigli doručkovati, u Caféu zgrabite domaću granolu s organskim jogurtom ili domaćim sojinim mlijekom. Zdrava ponuda tu ne staje – Katin kruh bez glutena, vege sendviči i drugi gurmanski okusi su tu da ih doživite u ugodnom ambijentu.

designcafe5

Foto: Tarik Walid El Kawam

designcafe2

Foto: Tarik Walid El Kawam

Zalogaje, čije se cijene kreću od 12 do 30 kuna, uparite s vrhunskom kavom, čajem, domaćim craft pivama ili vinom, ovisno u koje doba dana navratite. Ako se u Croatian Design Superstore Caféu nađete nakon posla onda se zadržite na novom after-work konceptu koji od utorka do petka nudi tematska druženja uz različita pića – utorkom je Winesday, srijedom Bubblesday, četvrtkom Beersday, a petkom Day of the Cocktail tako da svatko može pronaći nešto za sebe i opustiti se nakon radnog dana.

designcafe3

Foto: Marija Kata Vlašić

designcafe8

Foto: Marija Gašparović

Komentari