Stil Diane Kruger na Filmskom festivalu u Veneciji

Poznata glumica Diane Kruger ove je godine članica žirija na Filmskom festivalu u Veneciji. Ova plavokosa ljepotica jedna je od najbolje odjevenih žena svjetske scene tako da je očekivano kako će poznati festival učiniti još zanimljivijim svojim odjevnim kombinacijama i dizajnerskim haljinama.

diane kruger

Na crvenom tepihu samog otvorenja pojavila se u dugoj bijeloj toaleti s potpisom kuće Prada. Haljinu ravnog kroja ukrašenu srebrnim aplikacijama i šlepom upotpunila je malom clutch torbicom. Njezina do sada svakako najbolja kombinacija je ona pri samom dolasku u Veneciju – upečatljiv model s potpisom Thakoon kojem je dala opušteniji dojam šeširom, sunčanim naočalama i ravnim sandalama.

diane kruger

Jučer je njemačka ljepotica stigla u upečatljivom crvenom kombinezonu brenda Cushnie et Ochs uz koji je zadržala torbicu s prve večeri.

Diane je poznata ljubiteljica zanimljivih i urbanijih dizajnerskih modela koja zna i kako briljirati u ozbiljnijim, elegantnim toaletama. Na Filmskom festivalu u Veneciji sigurno će ponovno pokazati svoj nepogrešivi smisao za stil.

diane venice (2)

Foto: Getty Images/Splash

Komentari