Kuća Christian Dior najavila novi trend

Svjetski mediji kolekciju su Rafa Simonsa za Christian Dior, za jesen 2015., prozvali jednom od hrabrijih. Od kada je Raf Simons počeo raditi za prestižnu modnu kuću, pohvale ne staju, a njegova najnovija vizija jednako je osvojila modne stručnjake.

christian dior jesen 2015

Na reviji održanoj na Tjednu mode u Parizu predstavljena je moćna kolekcija na kojoj je glavnu ulogu imao print. Apstraktan i upečatljiv najviše je korišten u slučaju haljina koje su upotpunjavali voluminozni kaputi, ali ono što je osvojilo fashioniste su modni dodaci. Nema suzdržavanja kad se radi Rafu Simonsu.

Jesenska kolekcija kuće Dior donijela je novi trend na scenu za koji se može pretpostaviti kako će biti jako poželjan među modnim blogericama i urednicama. Lateks čizme s transparentnom potpeticom u crnoj, smeđoj, baby plavoj boji te one s printom, koje je kreirao Francesco Russo, već su se pojavile na privatnim profilima fashionista na društvenim mrežama. Neki od modela sezali su i iznad koljena, ali ostali u okviru mode, ne prelazeći granicu dobrog ukusa. Naravno – ovisi volite li kada moda izaziva reakcije okoline.

Foto: Imaxtree

Komentari