Otkrijte vina koja su vrijedna kušanja

konzum-vina-2

Kako prepoznavati vinske sorte i birati vino? Zašto nije svejedno u kojoj čaši poslužujemo koje vino? Što je bouquet, a što terroir? Ovo su samo neka od pitanja na koja bi trebali znati odgovoriti ako volite uživati u vinu.

Iako se na prvu čini komplicirano, svatko može postati vinski znalac uz nekoliko kvalitetnih savjeta.

U okviru Festivala vina i prigodne akcijske ponude vrhunskih vina u studenom, Konzum je za kupce na zagrebačkom području pripremio i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijednu nagradu – vinski tečaj u Akademiji vina.

konzum-vina-1

Među 400 domaćih i 150 odabranih stranih vina, Konzum vam u studenom preporuča kušati ona koja su nagradili i čiju su kvalitetu prepoznali svjetski vinski stručnjaci, a sada su u Konzumu dostupna uz poseban „festivalski“ popust.

Koja su nagrađivana vina vrijedna kušanja otkrit će vam Konzumov katalog Festival vina, u kojem ćete pronaći 60-tak odabranih vina Sjeverne Hrvatske, Slavonije i Podunavlja, Istre i Dalmacije te Europe i Svijeta, koja su do 16. studenog dodatno snižena u Super i Maxi Konzum prodavaonicama.

 „In vino veritas“, kaže stara izreka, a u prodavaonicama Konzuma u studenom imate priliku odabrati vrhunska vina uz posebne akcijske cijene i osvojiti vinski tečaj u Akademiji vina.

Komentari