Festival koji spaja hranu i odličnu glazbu

Jedan od najpoznatijih svjetskih chefova Jamie Oliver i britanski producent Alex James 2011. su odlučili spojiti svoje dvije ljubavi – kuhanje i glazbu – u odličan festival na idiličnom britanskom imanju. The Big Feastival otada svake godine okuplja velika glazbena imena, kao i kulinarske ličnosti koji u 3 dana stvaraju savršenu ljetnu atmosferu uživanja u prirodi uz glazbu i ukusne delicije.

The Big Feastival

Festival je namijenjen cijeloj obitelji pa se tako klinci mogu zabavljati u organiziranim radionicama kuhanja te izrade tradicijskih predmeta, u vintage lunaparku ili jednostavno slobodno trčati pašnjacima, dok roditelji uživaju u glazbi i finom zalogaju.

The Big Feastival

Ovogodišnje ulaznice za festival koji će se održati od 28. do 30. kolovoza u britanskom Cotswoldsu su već u prodaji, a za 150 funti koliko košta trodnevna ulaznica, možete tri dana uživati u hrani poznatih svjetskih chefova, nastupima Groove Armade, Elle Eyre, Palome Faith, svježem zraku i potpuno drugačijem konceptu festivala od onog na koji smo navikli. Sve dodatne informacije možete pronaći na stranici TheBigFeastival.com.

The Big Feastival

The Big Feastival

The Big Feastival

The Big Feastival

Foto: The Big Feastival

Komentari