Ovog vikenda svratite do Crikvenice

Kako je stiglo proljeće i toplije vrijeme, tako je zaživjela i turistička ponuda cijele Hrvatske. I to ne samo za strane turiste već i one domaće, koji vikendima traže inspiraciju za bijeg od užurbane svakodnevice. Mi je danas donosimo u obliku ideje za posjet Crikvenici jer je tamo danas počeo već tradicionalni godišnji Festival cvijeća.

crikvenica

Centar Crikvenice će od danas, 16. travnja pa sve do nedjelje, 19. travnja, biti ukrašen prekrasnim cvijećem i ispunjen mirisima raznovrsnih biljaka. Posjetitelji će moći razgledati prodajnu izložbu cvijeća, sadnica i vrtnog programa i saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju vrta. Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati svaki dan.

crikvenica

A dok ste u Crikvenici, znate li da možete istražiti i stazu ljubljenja koja se proteže kroz cijelu crikveničku rivijeru, a na njoj su označena najromantičnija mjesta za ljubljenje? Čak i ako niste dio ljubavnog para, u potrazi za oznakom “This is a Good Kiss Spot” doživjet ćete ugodnu šetnju, koju na kraju možete začiniti ručkom ili večerom u nekom od lokalnih restorana. Oznake su dio romantične ideje koju je razvila umjetnička skupina “0707” iz Italije, a vrlo brzo je prerasla u pravi pokret, osvojila srca milijuna ljudi i zaživjela na ulicama brojnih svjetskih gradova. Sve lokacije možete razgledati i unaprijed, na njihovoj Facebook stranici.

crikvenica

Foto: Turistička zajednica grada Crikvenice, In Love in Crikvenica

Komentari