Rihanna priprema prvu samostalnu liniju make upa

rihanna1

Nakon uspješnog albuma i rasprodane turneje, suradnje s raznim modnim brendovima, Rihanna je odlučila zavladati i beauty industrijom. Iza nje već se nalazi sedam parfema i suradnja s popularnim M.A.C.-om, a ovaj put radi se o vlastitoj make up kolekciji. Nakon što su prošlog rujna počele spekulacije, napokon je i službeno objavljeno da će se na policama Sephore od jeseni 2017. moći kupiti Fenty Beauty by Rihanna.

Kolekcija će nastati u suradnji s inkubaturom za ljepotu Kendo, koji također stoji iza make up kolekcija Marca Jacobsa, Kat Von D i brenda Bite Beauty.

rihanna3

Cijela priča o Fenty Beauty još uvijek je pomalo tajnovita i za sada se ne zna kakve proizvode će linija sadržavati, no David Suliteanu kolekciju je opisao kao svemirsku raketu koja će poharati publiku diljem svijeta. Sudeći prema onome što Rihanna voli nositi možemo očekivati tamna sjenila i tamne, često crne ruževe. Tko zna s čime će nas iznenaditi, ali što god da bude jedno je sigurno, a to je da će red za Sephoru kada kolekcija službeno bude lansirana biti poprilično dug.

M.S.

Foto: facebook/Rihanna

Komentari