Feng Shui hotel u Beogradu

88 Rooms Beograd 1

Na manje od deset minuta, od centra Beograda, nalazi se zanimljivi hotel, uređen prema principima Feng Shuija i to kao projekt Sandre Drinčić, diplomirane stručnjakinje za ovu drevnu kinesku filozofiju uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem se boravi.

88 Rooms Beograd 2

U svojoj biti, on se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, vremena i prostora te interakciji energije ova dva faktora kako bi se privukla pozitivna sila Chi u prostor i život. A svrha mu je uravnoteženje energija kako bi se postigao sklad i sreća. Svaka od 88 hotelskih soba uređena je i dizajnirana kako bi se gost osjećao ugodno, smireno te kako bi također uživao u kvalitetnom snu.

88 Rooms Beograd 3

88 Rooms Beograd 4

Iznimno se pazilo na položaj i pozicije kreveta, skladu boja, korištenje minimalnih dekoracija, reguliranje temperature u lobbyju, zajedničkim prostorijama te samim sobama. Čak je uveden poseban samostalan sustav filtriranja vode. Pazilo se na najmanje detalje koje gosti niti neće primjetiti, već se osjećati ugodno u toj uravnoteženoj atmosferi i energiji koju hotel donosi, a to vrijedi ne samo za ljude, već i za njihove četveronožne ljubimce koji su više nego dobrodošli u 88 Rooms Belgrade.

88 Rooms Beograd 5

Hotel se nalazi u Takovskoj ulici i svojom pozicijom privlači tu pozitivnu energiju. U blizinu su mu Beogradski sajam, Stari grad, Dorćol, Skadarlija, Trg Republike i pješačka zona Knez Mihailove ulice, Savamala, Kalemegdan, fontane Terazije, Botanički vrt i noćni sadržaj – restorani, barovi i klubovi. Na krovu hotela nalazi se restoran s otvorenim vrtom i kružnim pogledom na Beograd što i simbolički zaokružuje tijek energije i sklad koji ovaj hotel donosi.

88 Rooms Beograd 6

88 Rooms Beograd 7

88 Rooms Beograd 9

Foto: Facebook, 88rooms.com

Komentari