Fashion Week Zagreb donosi revije domaćih i stranih dizajnera

Fashion Week Zagreb, ove sezone odvija se na novoj adresi, u dvorani zagrebačkog Green Gold centra. U predblagdanskom terminu, u petak i subotu 11. i 12. prosinca FWZ donosi nam revije domaćih i stranih dizajnera u sasvim novom konceptu, u još neotkrivenom prostoru i novoj modnoj priči.

fashion8

U glavne uloge ovosezonske kampanje Fashion Weeka Zagreb savršeno su se uklopile sestre blizanke Mia i Dea Maretić koje su utjelovile modni yin i yang. Tako različite, a u stvari iste. Inspiracija kampanje proizašla je iz opće društvene i kulturološke situacije te duboko ukorijenjene podijeljenosti u društvu. Sestre blizanke predstavljaju dvije dijametralne suprotnosti, bilo u modnom, životnom ili bilo kakvom društvenom smislu.

fashion89

Fotografije potpisuje umjetnički fotograf, Hrvoje Serdar, kosu potpisuje Dino Škrtić, make up Ana Pečanić za Učilište Profokus i Bronx Cosmetics, a styling Larie by Marina Lacković. U dva dana trajanja, pistu Fashion Weeka Zagreb će zauzeti 14 modnih dizajnera koji će predstaviti svoje kolekcije za iduću modnu sezonu, sezonu za proljeće/ljeto 2016 godine.

Fashion-Week-Zagreb-11.-12

Komentari