Poznati na reviji cruise kolekcije brenda ELFS

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Jučer je održana prva večer Fashion.hr Cruise Collection revija na kojoj je svoju novu kolekciju predstavio dvojac ELFS, a održana je i revija mladih dizajnerskih nada. Sve se odvilo na poznatoj zagrebačkoj lokaciji – platou Gradec Galerije Klovićevi dvori, a ovaj modni događaj okupio je i brojne poznate ljubitelje mode među kojima su bile i Nikolina Ristović, Lejla Filipović, Doris Pinčić, Petra Kurtela, Tihana te mnogi drugi.

Osim revije brenda ELFS, u utrci za prestižnu titulu Najbolji mladi dizajner ostalo je pet kandidata koji su osvojili glasove žirija – Mona Lacko, Ivana Janjić, Nives Bošnjak, Marija Nakir i Anđela Markušić. Oni će svoje kolekcije predstaviti u Osijeku 1. listopada, a Najbolji mladi dizajner dobit će i pozivnicu za nastup na Fashion.hr-u.

Svježe ideje mladih dizajnera i razigranost nove ELFS cruise kolekcije obilježili su prvi dan, a danas posjetitelje očekuju kolekcije BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martine Felje, brenda Krie design, Ines Atelier i Robert Sever. Revije pogledajte u galeriji, a tko se sve pojavio na prvoj večeri Fashion.hr Cruise Collection događanja, slijedi u nastavku.

fashion cruise (37)

fashion cruise (36)

fashion cruise (35)

fashion cruise (34)

fashion cruise (33)

fashion cruise (32)

fashion cruise (31)

fashion cruise (30)

fashion cruise (29)

fashion cruise (27)

fashion cruise (26)

T.B.

Komentari