Fantastična vila na obroncima Medvednice

fortberg6

Ako posjetite stranicu tvrtke Fortberg, pronaći ćete ovu urbanu vilu koja osvaja svojim eksterijerom jednako kao i interijerom. Smještenu na obroncima Medvednice i direktno povezanu s ulicom Bukovac, obiteljsku kuću pročišćenih linija izvana najviše odlikuje tamna nijansa pročelja, dok u unutrašnjosti prevladava spoj živih boja i toplog drveta. Minimalistički kubus je “prošupljen” nizom atrija, koji osim što razigravaju prostor unutar kuće, postaju mirne intimne oaze.

fortberg9

Vilu na samostalnoj parceli, okruženu zelenilom, obiteljskom gradnjom i mirnom atmosferom odlikuje i izniman pogled. U kuću se ulazi preko manjeg atrija u razini prizemlja, a raščlanjena je na podrum, prizemlje i kat. U prizemlju su smješteni dnevni sadržaji; raskošan dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica koji su razdvojeni velikim šankom i orijentirani na najveći atrij te radna soba. Za interijer uređen u toplim tonovima zaslužna je likovna umjetnica Ivana Kuzmić, a dodatnu ugodnu atmosferu u prostorijama osigurava opeka djelomično korištena na zidovima, drveni parketi i strateški pozicionirana rasvjeta.

fortberg7

fortberg3

Prostrano stubište vodi na kat gdje su smještene spavaće sobe. U jednom krilu je sklop roditeljske spavaće sobe s garderobom i kupaonicom, a u drugom dvije dječje spavaonice povezane zajedničkim dnevnim boravkom te pripadajuća kupaonica i terasa.

fortberg1

Ova jednokatnica u podrumu skriva pravo blago i oazu opuštanja – bazen, jacuzzi, saunu, fitness, bar, konobu i vinoteku. Prostor bazena je svijetao i prostran za intimni wellness u zimskim mjesecima, a ima i izlaz na prirodni teren što osigurava istinske trenutke uživanja kad temperature porastu.

fortberg4

Sve dodatne informacije o vili pronađite na stranici Fortberg.com.

fortberg5

fortberg8

fortberg10

Komentari