Novi bar na najljepšoj plaži u Zadru

U Zadru je nedavno otvoren Famous Beach Bar & Grill koji svojim konceptom odudara od, no i obogaćuje već postojeću ugostiteljsku ponudu Zadra. ‘Famous’ se nalazi na samoj plaži ‘Borika’, u najljepšem dijelu grada Zadra, na mjestu nekadašnjeg popularnog plažnog kafića.

famous 2

Kako objašnjava vlasnik Dario Ivanković, Famous nije ni pub, ni restoran, ni bistro, ni diskoteka, ali od svega toga ima ponešto. Koncept za novi bar Ivanković je razrađivao godinu dana, a osnovna ideja bila je otvoriti lokal za dnevni i večernji izlazak te izbjeći etiketu noćnog kluba, što su postigli radnim vremenom do 1:30 sati.

famous 3

Pošto je lokal smješten na pješčanoj plaži, vlasnik je birao vedar namještaj sa šarenim motivima te ga je naručio čak iz Indonezije. Takvim dekorom postignut je ambijent Pacifika i Kariba, i takva atomsfera u skladu je s ponudom 200 vrtsa piva i 80 vrtsa vina te neformalne i ne preskupe hrane.

famous 4

Cijene hrane su više nego povoljne, kreću se između 20 i 50 kuna, a ponuda se sastoji od burgera, nekoliko vrsta salata, paniranih kozica, dagnja u pivu, velikog izbora sendviča i sličnih zalogaja.

famous 6

Famous se prostire na 290 četvornih metara zatvorenog dijela s čak 170 sjedećih mjesta, a glavni ljetni adut je otvorena terasa od 800 kvadratnih metera gdje 250 gostiju može uživati na stolicama za sunčanje, lounge ležaljkama i foteljama. Više o programu i događajima u Famousu možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

famous 8

famous 7

Komentari