Nova zanimljiva gastro lokacija u Sloveniji

Image00015

Prije nešto više od pola godine skoro na samoj granici Slovenije i Italije, u mjestu Nova Gorica, otvorio se zanimljiv wine bar i beer garden Fabrika. Kako samo ime kaže, prostor je uređen u industrijskom stilu što pokazuje da Sovenci slijede trendove kada se i o unutrašnjem uređenju radi.

Image00020

Image00018

Restoran je moderan izgledom, no i gastronomskom ponudom – maštovita regionalna i tradicionalna jela ovdje možete kušati spremljena na suvremen način. Ponuda pića je iznimno bogata – od probranih domaćih i regionalnih vina, piva do žestokih pića i koktela rezerviranih za zabavnu ponudu Fabrike.

Image00022

Image00024

Da, Fabrika osim gastronomskog i ambijentalnog užitka ima prilično bogat zabavni program tako da su vikend večeri rezervirane za glazbene nastupe u živo i mnogo, mnogo zabave.

Image00010

Image00003

Da zanimljivo uređenje prostora, odlična gastronomska ponuda i zabavni sadržaj nisu rezervirani samo za veća mjesta i gradove, Fabrika to svojom ponudom potpuno dokazuje. Ako ste planirali put u Sloveniju, Italiju, ili niste sigurni gdje bi na vikend putovanje, Novu Goricu svakako stavite na svoju kartu putovanja, makar samo u prolasku.

Image00001

Image00009

T.R.

Foto: Facebook

Komentari