Evo zašto provesti ljeto na novoj terasi Swanky hostela

balearicbeat1

Hostel koji je proglašen najboljim u Hrvatskoj, zagrebački Swanky Mint u Ilici 50, svoju novu, proširenu terasu otvara odličnim ljetnim programom ‘Balearic Beats & Sunshine Treats’ koji će trajati od početka lipnja do sredine listopada.

Balearic beat je glazbeni smjer nastao na Ibizi krajem osamdesetih. Alfredo, njegov svojevrsni osnivač, kaže da je to sretna, sexy, eklektična, nikako otrcana glazba koja vas tjera da zaboravite žanrove, kategorije i samo uživate, slušate i plešete. Prateći te osnovne smjernice nastao je i ovaj program koji će pretvoriti Swanky Monkey Garden u balearičnu oazu u centru grada.

balearicbeat3

Svake subote (uključujući i nadolazeći vikend) od 14 do 20 sati gosti će moći uživati u malo drukčijoj glazbenoj selekciji svima poznatih gradskih DJ-a kao što su Ela, Jogarde, Apollo Eighteen, Tom Bug, Bocca Sofistifunk, Indy i brojni drugi. Lefty’s ekipa biti će zadužena za onaj drugi dio bez kojeg ljetna zabava ne može, a to su burgeri, pileća krilca i brojne druge delicije s roštilja koje će se iz tjedna u tjedan mijenjati. Točku na i cijeloj priči dati će Marin Knežević s koktelima inspiriranim tropima, balearima i ljetnim avanturama na jadranskoj obali.

“Zagreb iz godine u godinu nudi sve više sadržaja ljeti za turiste, ali što se tiče zabave još uvijek se sve vrti oko noćnog programa. Nadam se da će u budućnosti biti sve više sadržaja preko dana, jer ako ništa, tada nitko ne spava pa se ne može žalit na buku”, u šali za kraj dodaje organizator novog programa Balearic Beats & Sunshine Treats, DJ Pill Jackson.

balearicbeat2

Za sve dodatne informacije o programu pratite službenu Facebook stranicu programa.

Komentari