Selite ili putujete na duže vrijeme?

eurosender1

U Hrvatskoj odnedavno posluje Eurosender koji nudi čak 70% niže cijene dostave u europske zemlje od drugih velikih dostavnih kompanija. Radi se o online rezervacijskom sustavu koji je specijaliziran za dostavu različitih vrsta pošiljaka u 27 zemalja Europe, kao što su prtljaga, paketi, manje pošiljke ili sportska oprema.

Proces dostave koje nudi Eurosender vrlo je jednostavan. Narudžba se ostvaruje putem stranice Eurosender.hr gdje se odabiru 3 parametra – zemlja preuzimanja, odredišna zemlja i težina pošiljke. Tada sustav automatski generira završnu cijenu koja se ne povećava tijekom procesa narudžbe. Sve su pošiljke osigurane u vrijednosti do 200 eura od mogućeg gubitka i oštećenja te se putem broja pošiljke mogu u svakom trenutku pratiti. Najbolji primjer pristupačnih cijena je za dostave pošiljaka do 20 kg od Hrvatske do Njemačke, Irske ili Belgije koje iznose samo 29,99 eura tj. približno 228 kuna.

eurosender2

Usluge koje nudi Eurosender najbolje su rješenje za pošiljke do 50 kg, ali također nudi konkurentne cijene za veće pošiljke.

Inače, Eurosender je je bila prva slovenska startup tvrtka koja je primljena u ProSiebenSat 1 akcelerator u Münchenu, u Njemačkoj. Zahvaljujući partnerskim odnosima ostvarenim unutar europske startup i poslovne zajednice, Eurosender se uspio transformirati iz lokalne slovenske tvrtke koja nudi usluge dostave prvenstveno studentima i iseljenicima, u konkurentnu “vrata-do-vrata” dostavnu tvrtku za šire europsko tržište koje uključuje 27 zemalja. Posjetite stranicu Eurosender.hr i sami se uvjerite da slanje pošiljaka diljem Europe može biti brzo, jednostavno i povoljno!

Komentari