Novi tekući puder o kojem se trenutno priča

estee4

Jedan od tekućih pudera s cijelom vojskom vjernih poklonica danas je Double Wear s potpisom kozmetičke kuće Estee Lauder, koja usprkos uspjesima svojih proizvoda i dalje radi na brojnim inovacijama u asortimanu. Vruća novost je tako Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup, podloga koja dolazi u praktičnom pakiranju sticka sa spužvicom na vrhu i koju mnogi već nazivaju nasljednicom Double Wear pudera, samo u nešto laganijoj varijanti.

estee3

Ako ste ikada isprobali originalni Double Wear u staklenoj bočici, znate kako je riječ o tekućem puderu koji ima jaku prekrivnu moć, no za sve žene kojima je ona bila prejaka, Estee Lauder namijenio je upravo ovaj novi Cushion Stick, koji garantira lagano do srednje prekrivanje na koži (ovisno o tome koliko slojeva nanesete), a lice nakon njega izgleda vrlo prirodno i ima onaj blistavi (no ne masni) sjaj kojem svi težimo.

estee2

Cushion Stick još je jedan proizvod inspiriran korejskom kozmetikom, a dodatno je zanimljiv zbog spužvice na vrhu, koja omogućuje profesionalno nanošenje pudera. Stick se pokreće laganim rotiranjem i okreće sve dok sadržaj ne dođe na vrh spužvice. Istisne li se prevelika količina, sadržaj se okretanjem unazad može vratiti, a visoko kvalitetna spužvica, odnosno jastučić, može se skidati i čistiti nakon upotrebe.

estee5

Puder pruža postojanost do 8 sati uz bogatu hidrataciju, dostupan je u prodaji u ukupno 10 nijansi, a zašto se o njemu trenutno priča, saznati možete iz prve ruke u Douglas parfumerijama.

Foto: Estee Lauder

Komentari