eNVy room predstavlja kolekciju torbi

Novom kampanjom eNVy room predstavlja kolekciju torbi koje su zavodljiva novost ponude ove modne kuće. Kolekcija sadrži 7 modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom recentne kolekcije.

eNVyroomtorbe-01

Na modelima se tako izmjenjuju cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke. Sve torbe su izrađene od vrhunske kože s decentnim metalnim kopčama, te se mogu nositi na tri načina. Za svečanije prigode mogu se nositi kao idealan damski dodatak s kožnim ručkama, za dnevne prigode pretvaraju se u casual ali efektan asesoar s tankim lancem koji se nosi preko ramena, a po potrebi mogu se transforimirati u trendovski ruksak s pomoću dva dodatna lanca decentno uklopljena u torbu. Svi modeli su proizvedeni u Hrvatskoj u skladu s najvišim craft standardima.

eNVyroomtorbe-03

Kampanju potpisuje stalni suradnik modne kuće eNVy room, hvaljeni fotograf Šime Eškinja. U ulozi modela pojavljuje se Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta. Novi modeli eNVy room torbi mogu se pogledati u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina. eNVy room možete pratiti putem Internet stranice www.envyroom.com ili putem Facebook stranice www.facebook.com/eNVyroom.hr

eNVyroomtorbe-04-(1)

eNVyroomtorbe-02

Komentari