eNVy room predstavio svoju novu kolekciju

Anita Dujić

Anita Dujić

Revijom poznatog modnog dvojca eNVy room otvorena je nova sezona Fashion.hr-a. Ovaj modni događaj započeo je s novom kolekcijom dizajnera omiljenih među poznatim ljubiteljicama mode od kojih su mnoge iz prvog reda gledale najnovije modele. Među njima su Bojana Gregorić, Vanda Winter, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Anita Dujić, Petra Kurtela, Andrea Andrassy, Edita Misirić, Tijana Pečenčić, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Kolekcija za jesen/zimu 2016./17. u prepoznatljivom je eNVy room potpisu – ženstvena, glamurozna, izrazito zavodljiva i izazovna, a istovremeno romantična. I u ovoj su kolekciji dizajneri fokusirani na crnu i nude boju koju su obogatili dodatkom crvene i cvjetnim naglascima. Uz sedamdesete godine prošlog stoljeća, čiji se utjecaj vidi u zvonolikim rukavima, silueti i volanima, dizajneri su inspiraciju pronašli u viktorijanskom dobu koje su savršeno spojili s detaljima u kojima se osjeća utjecaj strastvene Španjolske. Tako su se na pisti mogli vidjeti ovratnici, draperije i nabiranja u donjim dijelovima haljina, te dominantna crna boja koju su ublažili aplikacijama crvenih ruža i volana, dok su ručno rađeni ukrasi za kosu brenda Perlet kolekciji dali dozu romantičnog.

Bojana-Gregorić

Bojana Gregorić Vejzović

„I dalje smo fokusirani na igru izazovnog i čednog pa su tako dosta zastupljene nude haljine, no u vrlo ženstvenim i romantičnim krojevima, a kao osnovni motivi kroz kolekciju se provlače ruže, prugice, patchwork te nezaobilazni volani“, opisuju novu kolekciju dizajneri Nikica i Vjeko. Kolekciju su na pisti upotpunili i najnoviji modeli naočala Ghetaldus optike koji eNVy room modelima daju dozu dopadljivog svakodnevnog šarma.

Nove modele brenda eNVy room pogledajte u galeriji.

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Vanda-Winter

Vanda Winter

Tihana-Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Tatjana-Jurić

Tatjana Jurić

Mia-Kovačić

Mia Kovačić

Korana-Gvozdić

Korana Gvozdić

Judita-Franković

Judita Franković

Edita-Misirić

Edita Misirić

A.D.

Komentari