eNVy room pomaže azilu Dumovec

Nakon dizajnera ELFS, Luke Grubišića, Zorana Mrvoša i Juraja Zigmana hvalevrijednoj promociji udomljavanja životinja pridružio se i poznati dizajnerski dvojac eNVy room svojim majicama na kojima je spojena elegancija, glamur i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Envy Room

 

Na Fashion.hr događanju, u srijedu 18. ožujka, na štandu azila Dumovec predstavit će se dizajnerske ‘majice s potpisom’ koje su u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma. Atraktivnim dizajnerskim majicama azil za napuštene životinje Dumovec želi naglasiti kako kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.

“Kućni ljubimac je mnogo više od modnog trenda – on je pratitelj, prijatelj obitelji do kraja života i prava zvijezda ovog modnog projekta”, izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila. Dizajnerske majice nose prepoznatljiv eNVy Room potpis, a inspirirane su željom da se pomogne napuštenim životinjama.

envy room

“Zadovoljstvo nam je da možemo biti dio ove pozitivne inicijative i kroz naš dizajn pružiti direktnu podršku azilu Dumovec u brizi za napuštene kućne ljubimce. Dosad smo sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, a budući da je treći član našeg dizajnerskog tima jedan prekrasan mačak utoliko nam je bilo veće zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu”, poručili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

Komentari