eNVy Room jesen 2015.

Na drugoj večeri modnog događanja Fashion.hr, svoj bogati opus predstavio je još jedan dizajnerski dvojac, eNVy room. Romantičnost i stil holivudskih diva, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević utjelovili su u raskošnim haljinama koje su modeli nosili uz kombinaciji s klasičnim modnim dodacima, sunčanim naočalama i točkastim prozirnim maramama ispod kojih su se skrivale njihove elegantno stilizirane punđe.

envy room

Pozornica inspirirana viktorijanskim dobom poslužila je kao savršena kulisa za predstavljanje nove kolekcije jesen 2015. poznatog brenda. eNVy room kolekcija prožeta je estetikom ženstvenosti koja spaja klasiku kroz krojeve večernjih toaleta, krinolina i lepršavih materijala koje zajedno formiraju bezvremensku modnu priču. Delikatna čipka, svjetlucavi materijali, perje i korzeti naglašavaju žensku siluetu na haljinama i pencil suknjama dominiraju ovogodišnjom vizijom dizajnerskog dvojca.

envy room

Peplum, naglašeni struk i crne lakirane cipele otvorili su reviju, koja se od klasičnih crnih i bijelih modela pretvorila u mistično vintage putovanje, prožeto ljubičastim, tamno – plavim i ostalim jarkim bojama. Duboki izrez na haljinama istaknuo je leđa modela a mašnice kombinirane s košuljama puf rukava ili kao jednostavna kragnica oko vrata, dokaz su da se sofisticiranost može naglasiti na svjež i drugačiji način, što je svojstven potpis popularnog brenda. Hlače cigar kroja također su dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne eNVy room vjenčanice.

envy room

Ove godine eNVy room je udružio snage s azilom Dumovec u svrhu udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca u kreiranju ‘majice s potpisom’ kojom se željeli naglasiti da su životinje naši vjerni prijatelji. Dizajnerske majice predstavile su se na atraktivnom štandu u sklopu ovogodišnjeg Fashion.hr-a, a dvojac je ovom gestom pokazao da humanost nikad ne izlazi iz mode.

Komentari