Danas se na male ekrane vratila jedna od najpopularnijih hrvatskih TV emisija

Posljednjih nekoliko mjeseci dogodile su se razne promjene na domaćoj televiziji te su se, između ostalog, mnogi vjerni gledatelji, ljubitelji kućnih ljubimaca, čak i oni koji su emisiju sporadično pogledali neugodno iznenadili kada su saznali da emisije Kućni ljubimci više neće moći gledati u tradicionalnom terminu subotom ujutro u 9 i 30.

Autor, voditelj i čovjek koji stoji iza ovog dugovječnog i iznimno uspješnog projekta, Antun Ponoš, sa žaljenjem je potvrdio ukidanje emisije koja se počela emitirati 20. siječnja 1990. godine te nedugo nakon ukidanja najavio i moguće njezino ponovno emitiranje, no na drugim televizijskim kućama te putem interneta. O iznimnom radu ekipe Kućnih ljubimaca govore i podaci da je emisija do sada udomila preko 100000 kućnih ljubimaca, pronašla i vratila vlasnicima nekoliko stotina ljubimaca, a emisiju je do sada posjetilo preko 40000 gostiju.

Emisija Kućni ljubimci od danas se ponovo nalazi u programu HRT-a tako da smo imali priliku pogledati 1347. emisiju po redu koja nastavlja s edukacijom gledatelja o kućnim ljubimcima te svojim iznimnim humanitarnim radom.

Foto: Instagram

Komentari