Emina Šokota u kampanji Monike Sablić

Splitska dizajnerica Monika Sablić koja svoje kolekcije prikazuje na Fashion Weeku Zagreb i ove sezone snimila je kampanju za svoju novu kolekciju s jednom od svojih prijateljica. Ovaj put zaštitno lice njene linije je Emina Šokota, u manekenskim krugovima poznatija kao Emina Pezo.

monika sablić

Nova Monikina kolekcija pod nazivom “Spalato ljeto 2015” inspirirana je senzualnom mediteranskom ženom poput Monice Bellucci. Na tu se inspiraciju nadovezuje i koncept kampanje koji slavi dalmatinsku ljepotu i žensku snagu. Od materijala u kolekciji Monika koristi čipku, svilu, američki saten i zlatni šljokasti lame od kojeg je i napravljen njen najdraži komad u kolekciji – zlatne hlače. Ova kolekcija i dalje njeguje osnovni Monikin potpis, a to je romantika, ali je ove sezone uz nju uvedena i doza sekepila. Kolekcija se sastoji od komada koje su potrebnoj svakoj ženi za potpuni styling.

monika sablić

Za kampanju je zaslužan već standardni tim Monike Sablić pa je tako za kosu bila zadužena Kristina Bebić, za make-up Ana Grgić, za cvijeće i aranžmane Silvana Križan i Ivica Radan, a fotografije su snimljene na splitskoj Vidilici.

monikasablic (2)

monika sablić

Komentari