Elie Saab jesen 2015.: Najljepši lookovi

Dizajner koji je postao popularan zbog svojih ženstvenih krojeva, Elie Saab pokazao je svoju haute couture kolekciju u Parizu koja podsjeća na romantičnu modnu bajku u stilu princeza. Ženska silueta je naglašena kroz finu konstrukciju fluidnih materijala od kojih su haljine napravljene, a njihova posebnost je u čipkastim svjetlucavim detaljima koji dominiraju kolekcijom.

Elie-Saab-HC-RF15-1115

Elie Saab je dizajner koji je svoje ime izgradio upravo na slavljenju ženstvenosti na glamurozan način, tretirajući žensko tijelo kao hram, a modu kao osebujan način izražavanja ljudske kreativnosti i osobnosti. Noseći zlatne krune, dok je u pozadini svirala Nirvana, modeli su ostavljali dojam viktorijanske osebujnosti. Ženstvenost kao okosnica je prikazana i u nešto tamnijim i mračnijim modelima haljina.

Elie-Saab-HC-RF15-1587

Otvoreno koketiranje s seksipilom koje istovremeno niti malo ne umanjuje romantičnu crtu, koja se proteže u svakoj njegovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatnih prozirnih materijala. Remen se pokazao kao odličan izbor da se naglasi kroj haljina u krinolina stilu. Plava, roza i zelena zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu.

Elie-Saab-HC-RF15-1647

Nježne boje vode glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, te daju svježinu i poletnost, dok stamnije couture haljine voluminoznog kroja simboliziraju kontrast žene koja se igra s modom i djeluje fatalno. Elie Saab je još jednom majstorski pokazao zašto su njegovi modeli na A-listi najpoželjnijih kreacija na svijetu.

Elie-Saab-HC-RF15-1526

Elie-Saab-HC-RF15-1058

Elie-Saab-HC-RF15-1217

Foto: Imaxtree

Komentari