ELFS proljeće/ljeto 2015.

Hrvatski dizajnerski dvojac ELFS otvorio je modno događanje Fashion.hr na zagrebačkom Velesajmu. Uz zvuke iz meksičkih sapunica, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić predstavili su novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. u kojoj dominiraju cvjetni uzorci, boho romantika koja se uz čipku i vez pretvara u vamp senzualnost.

1 DAN ELFS REVIJA-14

Kolekcija je napravljena u proljetnom duhu i inspirirana je slavenskim motivima. Mediteran je prisutan od krojeva do uzoraka. Reviju su otvorili nešto smireniji modeli bež, prljavo bijele i boje pudera, raskošnih tekstura prisutnim na dugim toaletama ukrašenim prozirnim detaljima.

1 DAN ELFS REVIJA-27

Sve obožavateljice modnog dvojca bez daha je ostavila bajkovita haljina u stilu Pepeljuge, dok su mini modeli za večernji izlazak sa upečatljivim printom odražavali dobro poznatu zaigranost modnog dvojca. Pencil suknje i lepršave haljine te trendi remeni i sunčane naočale u kombinaciji sa jarkim bojama na printanim majicama ostavljali su dojam ležernosti koji odlikuje dizajn brenda.

Kolekcija za proljeće/ljeto završila je u klasičnom crnom tonu, u stilu sofisticiranih mediteranskih dama. Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave samo su dio atmosfere koja je obilježila atraktivnu reviju kojoj su prisustovali mnogi poznati, a kao zvijezda revije zablistala je Iva Jerković. ELFS-i su elegantnom kolekcijom predstavili svoju viziju proljetnih trendova i još jednom pokazali zašto su tako popularni među Hrvaticama.

Komentari