ELFS pomogao opremiti knjižnicu srednje škole u Kninu

DGF_8003bweb

Dobro poznati stihovi „kad se male ruke slože, sve se može“ još jednom su se pokazali istiniti. Ovog puta te male ruke pripadaju modnom dvojcu ELFS, koji je početkom ožujka održao svoju prvu veliku samostalnu reviju, a od sredstava prikupljenih kupnjom ulaznica te u suradnji s udrugom „RTL pomaže djeci“ odlučili su opremiti knjižnicu Srednje strukovne škole „Kralja Zvonimira“ u Kninu.

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, koji stoje iza ELFS-a, odlučili su svojoj velikoj samostalnoj reviji dati humanitarnu notu, a za to su odabrali udrugu „RTL pomaže djeci“ koja ove godine slavi desetu godišnjicu svog djelovanja.

elfs

Projekt koji nosi ime „Knjižnica kao izvor informacija i zabave“ olakšat će i obogatiti život mladih Kninjana, a sve u cilju poboljšanja kvalitete obrazovanja i nastavnog procesa u školama. Kvalitetan i adekvatan knjižni fond potiče i razvija čitalačke navike kod djece, osigurava bolje provođenje školskog kurikuluma te učenike osposobljava za samostalni rad i učenje kao osnovu za daljnje školovanje.

Osim novim knjigama, ELFSi i njihovi partneri razveselili su učenike i dodatnim poklonima.

Komentari