ELFS otvorili dućan u Frankfurtu

ELFS dućan u Frankfurtu

Dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji po imenu ELFS, u petak su u Frankfurtu otvorili svoj prvi ekskluzivni dućan. Dućan se smjestio na broju 61 ulice Berger koja je dom brojnim dućanima, restoranima, barovima, terasama za uživanje.

Prostor u ulici Berger osvojio je dečke na prvu. “Ulica je super, šarena je i vesela, pravo mjesto za naš dućan. To je jedna od najdužih ulica u Frankfurtu i poznata kao mjesto za ispijanje kave, šetnju i shopping.” kaže Šekuljica.

ELFS dućan u Frankfurtu

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

Interijer dućana uredili su sami u prepoznatljivom ELFS stilu. Dućan je gotovo jednak interijerima u njihovim dućanima u Hrvatskoj. Industrijski dizajn i bijela boja vladaju interijerom kako bi do izražaja došli lijepi i veseli modeli ELFS kolekcija.

U prostoru od 100-tinjak četvornih metara nalaze se izložbeni dijelovi raspoređeni po tematskim cjelinama: ELFS modni dodaci, svečane haljine, casual outfiti, ELFS tenisice. Na svakom koraku možemo naići na ELFS logotip, čijim su isticanjem i upečatljivim veselim koloritom dizajneri najbolje opisali svoj modni izričaj.

‘U opisu našeg zanimanja nije samo kreativnost u likovnom i tehničkom dijelu već i odgovornost za brend, komercijalan pristup poslovanju i ekonomska isplativost istog. Dobar dizajner je onaj koji uspijeva dobro živjeti od svog dizajna. Ponuda brenda treba odgovarati potrebama tržišta’, kažu Tandarić i Šekuljica.

Komentari