Elegantna odijela za svakodnevne poslovne kombinacije

Ljeto je na vrhuncu, a godišnji odmori završavaju pa se mnogi spremaju za jesenski shopping kako bi spremni dočekali povratak u ured. U nedostatku inspiracije, kako ne bi zapeli u jednoličnim odjevnim kombinacijama, odličan izbor su poslovna odijela i kompleti koja će začiniti vašu garderobu, a vašem stilu podariti urbanost i sofisticiranost.

odijelo5

Na ulicama gradova poput Pariza, Londona i Milana mogu se vidjeti street style kombinacije koje sadrže elemente ‘unisex’ mode, a istovremeno prate aktualne trendove. Kroj hlača je u palazzo stilu, a sakoi su dugački, čime se naglašava posebnost ovakvog stila odijevanja. Nove jesenske kolekcije također donose pregršt ideja za cool, casual look, uz koji ćete čak i na poslu moći zadržati udobnost i sofisticiranost.

odijelo4
Dominiraju uzorci, koji se kombiniraju s tamnijim tonovima i modnim dodacima, a ležerne hlače su jedan od ključnih komada za savršeno balansiranje svakodnevnog i formalnog casual looka. Za hrabrije tu su modeli u boji, koji će vam dati pravi ‘boost’. Novi krojevi i kombinacije pridaju potpuno drugačiji izgled svakodnevnoj poslovnoj odjeći, pa se ovu jesen odlučite za neke odijela u ovom stilu.

odijelo89

odijela8

odijelo

odijelo7

odijelo2

odijela3

odijelo8

Foto: Imaxtree

Komentari