Elegancija s karakterom u prvoj modnoj kampanji brenda Aman

Svojim pojavljivanjem i debitantskim predstavljanjem na pisti Fashion.hr-a, modni brend Aman ove je jeseni na scenu donio dašak elegantne, ženstvene i odvažne mode, kreirane po mjeri moderne žene koja uspješno balansira između poslovnih i obiteljskih obaveza. U tom kontekstu, savršenim odabirom za ambasadoricu prve Aman kolekcije pokazala se poznata televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, koja je za potrebe snimanja stala pred objektiv fotografa Srećka Rundića.

Aman9

U vizualnoj priči koju stilistički potpisuju Ivan Friščić i Željka Molnar, do izražaja maksimalno dolaze luksuzni materijali bogati bojama i teksturama, a brokat, high tech platna s teksturom od metalnih niti, bogati fluidi svile i viskoze i pamučna tkanja specifične završne obrade čine ovu kolekciju toliko efektnom.

Aman7

Izvrsne tkanine uparene su sa ženstvenim i bezvremenskim linijama te predstavljaju mnoštvo zanimljivih komada ‘statement’ prizvuka. Upečatljivi kaputi, jakne, hlače, tunike i neizostavne haljine, skladno se stapaju s nešto klasičnijim odjevnim predmetima, rezultirajući kolekcijom koja slavi osobnost i stil svake žene koja se odjećom voli izražavati.

Aman2

Elegancija s karakterom, sukus je Amanove modne priče koja je dobila svoju prvu kampanju, a sve žene koje se vole lijepo odijevati, biti posebne i zamijećene, po svoju dozu mode mogu doći na zagrebačko prodajno mjesto brenda, u Maksimirsku 27.

Aman

Aman6

Aman8

Aman3

Aman5

H.B.

Komentari