Elegancija bisera s potpisom brenda Freywille

Biseri su oduvijek bili sinonim elegancije i luksuza. Njihov poseban šarm i zavodljivost dolaze od činjenice da se rađaju prirodno lijepi s duboko usađenim sjajem dragog kamenja u sebi. U tom čarobnom sjaju odražava se tajnovitost mora i zvijezda, a njegova ljepota reflektira se na onoga tko ih nosi. Biseri su stoljećima simbol čistoće, mudrosti, dostojanstva i bogatstva.

Kineska legenda o nastanku bisera kaže da su nastali kad je u drevna vremena – prva kap kiše pala u beskrajni ocean. Osjetila se sićušnom i beznačajna u tom silnom uzburkanom prostoru, a uzbibano more za pohvalu njezinoj skromnosti pretvorilo ju je u kap svjetlosti.

freywille

Senzualnom simbiozom zadivljujućih niski bisera i jedinstvenih kreacija od emajla Freywille na inovativan i estetski istančan način spaja vječnu eleganciju bisera s kreativnom energijom umjetničkog dizajna. Nova biserna ogrlica odraz je profinjene klasike, otmjenosti i decentnosti. Baš poput svakog originalnog Freywille komada ona je protkana i zanimljivom simbolikom, te suptilnom lirskom pričom.

Raskošna Freywille biserna ogrlica Akoya s dijamantnom kopčom odiše profinjenošću i iznimnom ljepotom. Dužine je oko 45 cm a čini ju niska posebno cijenjenih Akoya bisera uzgojenih u Japanskom moru. Ovi biseri poznati su po savršenom okruglom obliku, izvanrednom sjaju i jedva primjetnim znakovima uzgoja. Veličina bisera se kreće od 6 do 6,5 mm te su bijelo ružičaste boje. Biserna ogrlica dovoljno je upečatljiva da ju nosite samu, a posebni ukrasni dijelovi od 18kt zlata omogućuju zanimljive kombinacije s različitim privjescima, kao što su primjerice luksuzni Freywille Luna Picccola privjesci od 18kt zlata ornamentirani umjetnički oslikanim emajlom.

Posjetite zagrebački butik  Freywille u Preradovićevoj 2, FREYWILLE ili online butik na shop.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.
Fotografiju kampanje potpisuju Decker & Kutić, za styling i umjetničko vodstvo zaslužan je Petar Trbović, model je Magdalena May Gero (Talia Model), šminku potpisuje Saša Joković, a frizuru Mijo Majhen.

Komentari