Upoznajte najtiši usisavač na svijetu

shutterstock_159239870

Buka je svugdje oko nas, kao i u našim domovima, a kada smo joj izloženi dugo vremena i dovoljno često, postajemo umorni, nemirni i razdražljivi. Uho prima zvučne impulse bez prekida, a zvuk osjećamo prije nego što smo ga čuli, jer tijelo reagira brže od uha.

Ako prihvatimo previše zvukova, kao i druge poticaje tijekom dana, dolazimo u stanje stresa, a naš mozak se brani proizvodnjom previše hormona stresa, što oslabljuje naš imunološki sustav. Koliko je važna uloga zvuka i tišine na kvalitetu života, istražila je tvrtka Electrolux te predstavila revolucionarni proizvod – najtiši usisavač na svijetu, UltraSilencer™ ZEN.

electrolux2

Electrolux istraživanja su pokazala kako je zvuk usisavanja najiritantniji zvuk u kućanstvima, pa je Electrolux u razvoju novih proizvoda imao samo jedan cilj – smanjenje razine buke, koja nas u modernom dobu svakodnevno okružuje i štetna je za zdravlje.

electrolux

“Electrolux istraživanje pokazalo je da 36% potrošača smatra da je njihov usisavač previše bučan, a čak 90% potrošača kaže kako njihov sljedeći usisivač mora biti tiši od sadašnjega. Njihov stav je logičan, jer u današnjim, manjim životnim prostorima tišina postaje vrlo cijenjena vrijednost. Naša želja je bila transformirati neugodno i bučno iskustvo usisavanja u priliku za ljude da stvore mirne i sretne domove, a to smo postigli usisavačem UltraSilencer™ ZEN», rekla je Anamarija Rogić, Marketing Manager tvrtke Electrolux.

electrolux3

Inovativni kućanski uređaji tvrtke Electrolux ne samo da učinkovito koriste energiju, nego i emitiraju niske razine zvuka te vraćaju mir u domove. Electrolux je lansirao revolucionarni usisavač UltraSilencer™ ZEN, kojim je opovrgnuo mit koji tvrdi da usisavači niske razine buke imaju loše radne performanse čišćenja. Jedinstvenom razinom buke od samo 58 decibela, UltraSilencer™ ZEN najtiši je usisavač na svijetu – toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi, ili u kasnim večernjim satima, bez brige da će se susjedi pobuniti.

electrolux5

Electrolux UltraSilencer™ ZEN stvoren je za Zen iskustvo tijekom čišćenja, a usisavači su dostupni u metalik sivoj, plavoj, ledeno bijeloj, čokoladno smeđoj i crnoj boji. Više informacija na www.electrolux.hr.

Foto: Electrolux

*sponzorirana objava

Komentari