Nova dimenzija borbe protiv celulita

elancyl2

Premda svi željno iščekujemo toplije vrijeme, proljeće nas često ispunjava nelagodom jer nas neumoljivo podsjeća da smo predugo odgađali novogodišnje odluke povezane s redovitim vježbanjem, zdravijom prehranom i unosom tekućina. Stoga su u dermatološkim laboratorijima Elancyl osmislili inovaciju Slim Design [Kofein kompleks] 3D , formulaciju jedinstvenog djelovanja koja uz osobno prilagođen program vježbanja i uravnoteženu prehranu čini učinkovitu formulu za borbu s celulitom.

elancyl1

Inovacija baca novo svjetlo na anticelulitne tretmane jer je riječ o prvom kompleksu za zaglađivanje neravnina na koži s trodimenzionalnim pristupom prema strukturi celulita. Jedinstveni sastojak biljnog porijekla, salacia, djeluje izravno protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnog uzročnika nastanka ozloglašene ‘narančine kore’. Koža postaje glatka, čvrsta i podatna, a masne stanice su pod kontrolom.

Salacia, čije su blagodati na organizam poznate iz drevne ayurvedske medicine, u kombinaciji s bršljanom djeluje protiv otvrdnjavanja tkiva, dok još jedna drevna tropska biljka cekropija u suradnji s kofeinom djeluje na razgradnju masnoća. Bršljan uklanja višak vode, stimulira mikrocirkulaciju, rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih te je zahvaljujući spomenutim svojstvima našao svoje mjesto u jedinstvenoj Slim Design formulaciji.

elancyl3

Dovoljno je samo jedno nanošenje Elancyl Slim Design [Kofein kompleksa] 3D dnevno za 24-satno djelovanje. Proizvod se brzo upija, pa ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži.

D.Č.

Komentari