Ekipa Prijatelja još jednom na okupu?

friends1

Svjetski mediji sinoć su s uzbuđenjem prenijeli vijest kako bi se ekipa megapopularne serije Prijatelji opet mogla naći na istom mjestu iako su godinama na sve upite odgovarali da će do ponovnog okupljanja svih 6 glumaca na malim ili velikim ekranima jako teško doći.

Humoristična serija s emitiranjem je nakon 10 sezona završila 2004., a već 21 godinu opstaju kao TV fenomen. Iako prijatelji u stvarnom životu, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry i David Schwimmer nakon završetka serije pojavljivali su se u gostovanjima odvojeno ili u parovima, ali nikad cijela postava nije više viđena na istom mjestu.

friends2

Upravo su zato obožavatelji sad uzbuđeni jer je kanal NBC potvrdio kako će se cijela ekipa očekuje na jednom mjestu da bi odali počast u dvosatnom specijalu posvećenom režiseru Jamesu Burrowu koji je svojevremeno režirao 15 epizoda Prijatelja. I sam direktor kanala NBC je izjavio da se nada kako će se okupljanje uistinu ostvariti no dodao je da to ne može garantirati zbog pretrpanih rasporeda glumaca. Držimo fige!

Foto: Friends Facebook

Komentari