Egzotična kolekcija brenda Twins za ljeto 2015.

Nakon predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2015. na ovogodišnjem Cro-A-Porteru iz radionice ovog eklektičnog dvojca stigla je još jedna zanimljiva kampanja mladog ali hrabrog hrvatskog branda Twins iza kojeg stoje Damir Begović i Domagoj Štimac.

twins_ss_2015_print_2

Za ovu sezonu Begović i Štimac predstavili su nam svoju viziju ljetne priče čiju su napetu radnju odlučili smjestiti u magičan krajolik općine Fužine koje su smještene u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara. Naime radi se o kolekciji inspiriranoj kaubojima i indijancima.

twins2

Ovog puta donose nam priču o vječnoj borbi između dobra i zla, u silueti zadržavaju klasične karakteristike svog sad več prepoznatljivog potpisa iza kojeg stoji nevjerovatan konstrukcijski rad na svakom pojedinačnom komadu, stylingu i sveukupnom dojmu cijele kolekcije.

twins_ss_2015_print_8

Damir Begović i Domagoj Štimac za novo zaštitno lice odabrali su Damirovu sestru i najveću inspiraciju brenda Twins njihovu muzu i model Anu Begović. Dok su frizura i šminka djelo Twins tima za fotografiju je zaslužna Darija Cikač.

twins_ss_2015_print_3

Dašak Divljeg zapada u Zagrebu kako i sami navode u kolekciju je donesen i maštovitom interpretacijom poglavice Apača, lika iz knjiga Karl Maya najprodavanijeg njemačkog pisca svih vremena. U obliku karakterističnih kaubojskih šešira, haljina i suknji od perija i špage, uzorka plamena vatre i prepoznatljivih šarenih indijanskih boja. Paleta materijala su ručno bojana prava koža, plavi jeans, brušena koža i bijeli lan koji su koristili za košulje od kojih i počinje kolekcija.

twins_ss_2015_print_5

Komentari