Efikasan beauty tretman Dermalift

Dermalift je vrsta bezbolnog tretmana koja potiče regeneraciju kože, reorganizaciju kolagena i elastina. Uz uporabu dermarolera i radiofrekvencije u ovom tretmanu se prema potrebi koriste i aktivni sastojci poput hijaluronske kiseline te čitavog niza vitamina i elemenata u tragovima, koji kroz milijune kanalića stvorenih dermarolerom, prodiru duboko u kožu.

tijelo nakon porođaja

Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnici, u sinergiji s radiofrekvencijom, postižu se značajna poboljšanja u izgledu ožiljak – od akni, bora, strija, smanjuju se simptomi fotooštećenja, tonus kože se pojačava i postepeno se vraća sjaj i ujednačenje tena.

tretman protiv celulita

Tretman radiofrekvencijom efikasan je i u ostalim estetskim tretmanima, poput uklanjanja masnog tkiva i celulita. Koristi se i za vraćanje tonusa opuštenoj koži i uklanjanje masnih naslaga u predjelu nadlaktica, trbuha i bokova, podizanje grudi, za uklanjanje masnog tkiva i celulita na području ispod gluteusa, za formiranje boljih kontura gluteusa te za područje natkoljenica, bokova i trbuha.

dermalift2

Preporučeno je napraviti kuru od 6 tretmana. Lice se radi u razmaku od 7 dana, a tijelo svaka 3. Tretman možete napraviti u revive beauty studiju koji je inače poznat i po svojoj ekskluzivnoj i gotovo bezbolnoj Lycon depilaciji.

Komentari