Edukatori TONI&GUY akademije dolaze u Split

Tim bogatog znanja i iskustva TONI&GUY krajem travnja dolazi u Hrvatsku gdje će najnovije svjetske trendove u području frizerstva predstaviti u vidu dvodnevnih look&learn seminara te radionica za frizere. Seminari će se održati 26.04. i 27.04. u hotelu Radisson Blu u Splitu u gdje će sudionici imati priliku upoznati i družiti se sa internacionalnim umjetničkim direktorima TONI&GUY akademije: Mariom Galati (stručnjakinjom za Session&Editorial), Mattiom Espositom (managerom akademije), Kevinom Luchmunom (Britanskim frizerom godine za muškace) te direktorom internacionalnog TONY&GUY umjetničkog tehničkog tima, Francescom Fontanom.

toniguy

 

Poseban naglasak na edukacijama stavljen je na proizvode jednog od najjačih brandova na podučju proizvoda za njegu i oblikovanje kose – londonskog branda label.m. Brand utjelovljuje londonski Brit-Cool kolektiv mode i glazbe, proizvodi sadrže aktivne sastojke iz prirodnih i esencijalnih ulja, potpuno su organski i nisu testirani na životinjama. Label.m tim godišnje radi na preko 50 modnih revija u sklopu London Fashion Weeka gdje surađuju sa poznatim dizajnerima.

toniguy2

Navedena zvučna imena, poznata svima u svijetu frizerstva, predstavit će najnovije trendove stylinga ženske kose – FASHION FIX – predstavljanje 10 frizura za čiji je styling, upotrebom do 3 label.m proizvoda, potrebno maksimalno 30 minuta. Tu će uslugu uskoro nuditi i saloni u Hrvatskoj koji koriste label.m proizvode.

guy10

Na seminaru se očekuju frizeri iz Hrvatske, Srbije, BiH, Italije, Bugarske. Svoje mjesto na edukaciji prestižne TONY&GUY akademije možete osigurati ako se prijavite za jedan od predloženih programa seminara.

Komentari