eBay.hr uskoro u Hrvatskoj

Domaćim medijskim prostorom jučer se proširila vijest kako Hrvatska napokon dobiva svoju eBay platformu – eBay.hr. Nju u našu zemlju dovodi eBay kupovina, specijalizirani posrednik pri narudžbi artikala s ove internetske trgovine, koji u našoj zemlji djeluje već šest godina. Uz portal, pokrenuta će biti i aplikacija, a kupovina s eBaya za nas bi mogla biti mnogo jednostavnija i lakša no što je to dosad bio slučaj.

eBay

Nakon registracije na eBay.hr-u, kupci će moći započeti kupovinu. Proizvodi će se razgledavati na hrvatskom i engleskom jeziku, a kupovati s platformi američkog, njemačkog, engleskog i talijanskog eBaya, te od prodavača koji dostavljaju u Hrvatsku. Iznos poštarine bit će preračunat u kune, dok će se plaćanje obavljati putem općih uplatnica u kunama u bilo kojoj poslovnici banke, pošte ili Fine, te putem mobilnih aplikacija naših banaka.

Man holding tablet computer in cafe. Close up

Na eBay.hr-u kupovina će biti omogućena svim fizičkim i pravnim osobama iz Hrvatske, a eventualni slučajevi nezadovoljstva zbog dostavljene robe ili nedostavljenih paketa riješavat će se u dogovoru s tehničkom podrškom i uz mogućnost povrata uplaćenih sredstava.

Foto: eBay

Komentari